KLANTEN

Doordat VR Moulds een kleine en platte organisatie is, verloopt de communicatie soepel. Mede daardoor hebben wij in een aantal jaren een internationale klantenkring opgebouwd. Waaronder de Duitse autofabrikanten zoals AUDI, BMW, MERCEDES en VOLKSWAGEN. Deze toonaangevende autofabrikanten hebben wij reeds jaren als tevreden klant.

Verder zijn wij ingericht voor bijna alle soorten industrieën en hebben wij o.a. klanten in medische, wieler- en food-industrie.

PRODUCTEN

Of het nu gaat om hele grote of juist zeer fijne producten, eenvoudig of juist zeer complex; wij hebben de kennis en ervaring om met de klant het beoogde resultaat te behalen conform vastgelegde afspraken.

PRIJS

Wat wij belangrijk vinden aan onze prijs is dat deze vooraf transparant is en dat zich geen onverwachte kostenverhoging voordoen tijdens of na een project. Alle diensten en activiteiten zijn bij onze prijs inbegrepen. De prijs is inclusief inklaren van de matrijs, transport per boot en uitklaren. In overleg kan gekozen worden voor lucht- of trein vracht wat een meerprijs met zich meebrengt.

Zeker noemenswaardig is dat onze prijzen verrassend concurrerend zijn.